Ниточка, що з’єднує випускників спеціальності «Дошкільна освіта»!

Циклова комісія професійної та практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта» (Відділення дошкільної освіти) відстежує професійну траєкторію та кар’єрний шлях випускників. Це необхідно нам для оцінки та кращого розуміння якості своєї діяльності.

Регулярно здійснюємо моніторинг зайнятості випускників засобами анкетування, бесід, аналізу соціальних мереж. Відстеження кар’єрного зростання випускників є одним з головних напрямів роботи щодо підтримки контактів з випускниками та сприянню їх професійного самовизначення, конкурентоздатності та розвитку кар’єри. Нещодавно, з метою налагодження та зміцнення зв`язків між випускниками, здобувачами освіти та педагогічним колективом, за ініціативи адміністрації і випускників коледжу створено Спілку випускників відділення дошкільної освіти.

Важливим елементом співпраці є залучення випускників до обговорення освітньо-професійної програми (вносять свої пропозиції щодо її удосконалення). Вони виступають та проводять майстер-класи для здобувачів фахової передвищої освіти, показують заняття для студентів на базах практики, беруть участь у конференціях, семінарах, які проводяться на відділенні та в межах коледжу,  долучаються та надають інформацію щодо спеціальності в соціальних мережах та на Дні відкритих дверей, ініціюють організацію практичної взаємодії.

Ми завжди тішимось успіхам наших випускників, бо вклали в них свою любов до дошкілля України та бачили їх поступове зростання та входження у професію.

Впевнені, що взаємодія з нашими випускниками допомагає примножувати та продовжувати нашу 10-річну історію. Тож ми відкриті до подальших зустрічей та сподіваємося, що разом писатимемо нові сторінки історії студентського життя спеціальності «Дошкільна освіта» на відділенні нашого коледжу!