Реалізовуємо проєкт «КОД ПРОФЕСІЇ: «ВИХОВАТЕЛЬ»

Освітній проєкт «КОД ПРОФЕСІЇ: «ВИХОВАТЕЛЬ»», започаткований цикловою комісією професійної та практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта» – це впевнений крок до підвищення професійної комунікації між студентами, випускниками та фахівцями-практиками.

21 березня 2024 р. у рамках реалізації освітнього проєкту наші студенти долучилися до заходу, організовуваного Центром професійного розвитку педагогічних працівників м. Івано-Франківська на базі закладу дошкільної освіти №31 «Мрія»

Педагоги “Мрії” провели треніг на тему “Розвивальне читання за методикою Л.Шелестової”. Директор ЗДО Вікторія Панфілова розповіла про організаційні моменти щодо впровадження новації в освітній процес. Викладач Івано-Франківського коледжу, Оксана Селепій долучила учасників до дикусії щодо актуальності питання раннього навчання діией читанню.  Презентували свій досвід роботи з інноватикою випускниці нашого коледжу Марія Соломки (вихователь-методист за посадою), Марія Мельник (вихователь).

Учасники заходу:

ознайомилися з особливостями впровадження методики;

обговорили її актуальність застосування в роботі;

поділилися практичним досвідом.

У роботі взяли участь педагоги закладів дошкільної освіти міста Івано-Франківська та студенти IV курсу спеціальності «Дошкільна освіта». Відрадно, що на тренінгу серед гостей були присутні наші випускниці різних років Івано-Франківського фахового коледжу спеціальності Дошкільна освіта, а сьогодні вони вихователі закладів дошкільної освіти міста Івано-Франківська. Тішимося успіхами та напрацюваннями усіх)))

Як висновок, перша частина таємничого коду професії «вихователь» відкрита:  ВИХОВАТЕЛЬ-ІННОВАТИК.