Коли вислів «прямий ефір» – це не про телебачення!

«Прямий ефір» на користь виробничій практиці! Чули про таке? А ми зважилися реалізувати!  І нам це вдалося!

З упровадженням змішаної форми навчання проблемним стало питання організації виробничих практик у підготовці фахівців галузі «Дошкільна освіта».

Отож, починаючи з третього тижня, відбулися перші перегляди залікових занять студенток-практиканток, які проходять виробничу практику «Пробна» за місцем проживання.

До відповідальної роботи долучилися керівники практики від коледжу: Балкова О.В., Скавінська Л.М., Селепій О.Д., Данів Т.Ю. Викладачі організували проведення «прямих ефірів» засобами платформи MEET та відеоконференції VIBER, де «тут» і «зараз», «бачили» і «чули» роботу з вихованцями, організовану практикантами! Наші дебютантки, студентки-практикантки справилися з цим завданням! У кого були проблеми зі зв’язком, отримали завдання відзняти відео та розмістити в соціальній мережі «Знаю-практикую». І, як завжди, за логікою жанру відкриті перегляди завершуються колективним обговоренням та детальним аналізом своїх перших спроб у становленні молодого вихователя дітей дошкільного віку.

А вже на вихідних мали перший «зворотній» зв’язок від обласних баз практики, які на своїх сторінках закладів дошкільної освіти інформували про цікаві заходи, що проводять наші практиканти спільно з керівниками практик та керівниками-наставниками. Велика подяка адміністраціям та вихователям ЗДО як міста Івано-Франківська, так і області за надані належні умови для організації та проведення виробничої практики!

І як висновок: війна – не перешкода для відпрацювання практичних навичок та закріплення теоретичних знань наших студенток!

Кожен на своєму місці наближає нас до пермоги!!!