Неформальна освіта – вимога сьогодення

Продуктивною й зовсім не «чорною» видалася п’ятниця, 24 листопада, для студенток та викладачів спеціальності «Дошкільна освіта».

Здобувачки І курсу фахової передвищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта» в рамках навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» (викладач: Софія Пилипишак) мали змогу відвідати панельну дискусію «Цифровий простір дошкільної освіти. Інформаційні технології. Штучний інтелект» в онлайн-форматі. Студентки вкотре переконалися у важливості здобуття знань та навичок з інформаційно-комунікаційних технологій та медіаграмотності.

Викладачі Відділення дошкільної освіти: Оксана Селепій, Ірина Салига, Людмила Скавінська, Марія Трохимчук – побували на інтерактивному тренінгу-інтенсиві «Практичні кейси сучасного логопеда», що відбувся на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної освіти.  Відрадно, що серед учасників заходу було не тільки багато колег-практиків, а й наших вчорашніх випускниць, а сьогоднішніх вихователів ЗДО та вчителів-логопедів (Юлія Судук, Роксолана Григорків, Тетяна Бойчук, Тетяна Хомин).