ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ СЕКЦІЇ «ДОШКІЛЬНА ОСВІТА»

Що робити майбутнім педагогам закладів дошкільної освіти в час війни?

Вчитися, розвиватися, молитися за перемогу, життя і мир, підтримувати ЗСУ і творити майбутнє таким, в якому наші вихованці і всі громадяни України будуть радіти, творити і любити.

Наперекір тяжкому часу агресії московії, наші молоді науковці підтримують розвиток педагогічної науки належним чином.

6 квітня 2023 року відбулося секційне засідання студентської науково-практичної конференції спеціальності Дошкільна освіта на тему «Дошкілля в сучасному освітньому просторі: теорія, практика, інновації».

З привітальним словом до учасників звернулися заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна ПОЛЯКОВА

Голова циклової комісії  Оксана СЕЛЕПІЙ  наголосила на необхідності проведення таких конференцій в умовах сьогодення.

Із доповідями виступили: 10 студенток спеціальності «Дошкільна освіта» II – IV курсів. Також були присутні 5 наукових керівників.

Основні напрями досліджень стосуються актуальних питань сьогодення першої ланки безперервної освіти в Україні. У центрі уваги секції – її величність Дитина. Коло наукових інтересів: психолого-педагогічний супровід дітей дошкільного віку у сучасному соціокультурному просторі; оновлення змісту, форм і методів організації освітнього процесу на засадах особистісно-зорієнтованих підходів, що передбачено державним стандартом – Базовим компонентом дошкільної освіти.

Студенти демонстрували грунтовні дослідження у поєднанні з практичним використанням.

Незважаючи на сучасні виклики освіти, наші молоді науковці належним чином підтримують розвиток науки у цей нелегкий час.