Мельник Олена Йосипівна

 


Head of Physical Education

Specialist of the 2nd category

 

[tabs active=”1″ vertical=”no”] [tab title=”Персональна інформація” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Народилась 30 січня 1989р. в м.Івано-Франківськ. 2009р. закінчила Івано-Франківський коледж фізичного виховання та здобула диплом молодшого спеціаліста та бакалавра. 2010р. закінчила магістратуру в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника та отримала вищу освіту за кваліфікацією викладача фізичного виховання. Організатор туристичної діяльності.

Кандидат у майстри спорту України з л/а

2009р. працювала інструктором з фізичного виховання в дитячому навчальному закладі “Гуцулочка”. З 2010р.-2011р. займала посаду викладача фізичного виховання в Прикарпатському юридичному інституті Львівського державного університету внутрішніх справ.

2011р. вступила в аспірантуру до Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова за спеціальністю 13.00.04 – “Теорія та методика професійної освіти”.

З 2014р. займаю посаду керівника фізичного виховання та за сумісництвом посаду викладача теорії і методики фізичного виховання, методики фізичного виховання, фізичної культури та фізичного виховання в Івано-Франківському коледжі ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”, викладач ІІ категорії.

[/tab] [tab title=”Навчально-методична робота” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

 

[/tab] [tab title=”Навчальні дисципліни” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
  • “Теорія і методика фізичного виховання”
  • “Методика фізичного виховання”
  • “Фізичне виховання”
  • “Фізична культура”
  • “Фізична реабілітація здоров’я”
[/tab] [tab title=”Контакти” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Тел. : (0342)57-00-08

e-mail:

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

[/tab] [/tabs]