ЦИФРОВА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ПЕДАГОГА ВАЖЛИВА…

Прагнення до нових знань важливе для кожної людини, особливо, ящо ти – викладач. 31.10.- 01.11.2019р. викладачі спеціальності «Дошкільна освіта»  Селепій О.Д., Салига І.М., Скавінська Л.М., Трохимчук М.О.  взяли участь в тренінгу «Цифрова компетентність педагога», який   зорганізований  Центром інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem».

Впродовж  двох активних днів спільної праці учасників з тренерами –   проф. Олена Будник, доц. Тетяна Близнюк та ст. викл. Михайло Котик –  обговорено питання про ґенерування та практичне використання QR-кодів в освітній діяльності, використання цифрових інструментів для формувального оцінювання результатів навчання студентів, платформи FLIPGRID для відео-спілкування, методики дослідницького навчання Go-Lab та ін.

Творили  карти знань, зашифровували слова за допомогою QR кодів, створювали хмари слів, проводили досліди у віртуальних лабораторіях та укладали  навчальні опитувальники і дидактичні ігри для контролю знань студентів.

«Покоління Google», «міленіали», «цифрові аборигени» — всі ці назви акцентують увагу великій ролі цифрових технологій у житті нинішньої молоді й дітей. Саме тому, викладачі підвищили цифрову компетентність та отримали сертифікати про навчання.