Містечко

«Мені здається, що одна з найбільших удач

у житті людини – щасливе дитинство»

Агата Крісті

 

Свято, яке потрібно відзначати всім: дорослим, щоб нагадати собі про безтурботну пору; дітям, щоб залишити у пам’яті ще безліч чудових моментів з дитинства. Але головна мета і призначення цього дня — нагадати дорослим про очевидні, зрозумілі речі, про те, що діти потребують турботи, ласки, любові, уваги, нарешті, охорони їхніх законних прав та інтересів. Нагадати про те, що гуманне ставлення до дітей і прагнення створити повноцінну, велику родину повинні стати орієнтирами розвитку всього нашого суспільства.

Чудове, світле свято для гостей нашого коледжу (дітей дошкільного та молодшого шкільного віку) організували студенти та викладачі спеціальностіей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта». Містечко щасливого дитинства відчинило свої двері 30 травня 2019 року.

Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах, демонстрували спритність в різних руханках, відгадували загадки та заучували вірші англійською мовою, складали віршики, виконували логоритмічні та кінезіологічні вправи, виготовляли листівки-долоньки. А завершенням дійства було створення та фотографування біля спільно створеного колажу Ми діти твої, Україно! У Містечку панувала атмосфера добра, позитивних емоцій як у дітей так і дорослих.