ЗАХИСТ КУРСОВИХ ПРОЕКТІВ СТУДЕНТАМИ ГРУПИ ДО-33

Педагогічні ідеї класичної та сучасної науки – вічні та вкрай важливі у вихованні підростаючого покоління. У цьому вкотре переконалися студентки групи ДО-33 та їх наукові керівники: Данів Т.Ю., Балкова О.В.
30 травня 2019 р.  майбутні фахівці закладів дошкільної освіти мали змогу показати свій науковий рівень, розкриваючи основні аспекти теоретичних та практичних досліджень. Проте, цьогоріч захист курсових проектів проходив по-новому, адже перед студентами постало завдання не тільки попрацювати над  теоретичною частиною, а ще й виготовити міні «продукти» великого МАКРО проекту.  Авторами проектів були представлені результати актуальних, цікавих, практично значущих наукових та практичних досліджень з навчальних дисциплін «Дошкільна педагогіка», «Педагогічні технології», «Методика ознайомлення з природою», «Методика розвитку мовлення».
Членами комісії відзначено актуальність та науковість поданих робіт, вміння студентів аргументувати вибір теми та її розкриття з врахування власного вкладу дослідників, логічність та лаконічність викладу основних аспектів дослідження та естетичне виконання креативно створеної продукції проекту.

Підсумувала захист курсових проектів голова циклової комісії викладачів спеціальності «Дошкільна освіта»  Оксана Дмитрівна Селепій, яка подякувала молодим дослідникам за продуктивну роботу та побажала подальших успіхів у вивченні та використанні педагогічних ідей та цікавої креативної «продукції» в майбутній професійній діяльності.