Захист курсових проектів студентів 4 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» з додаткової спеціалізації «Англійська мова».

30 травня в Івано-Франківському коледжі Прикарпатського національний університет імені Василя Стефаника відбувся захист курсових проектів студентів 4 курсу спеціальності «Дошкільна освіта»  з додаткової спеціалізації «Англійська мова».

Саме сьогодні студенти 4 курсу з додаткової спеціалізації «Англійська мова» демонстрували свої курсові проекти, та власноруч розроблені  продукти, які виготовляли впродовж тривалого часу.

Відчуття завершеності, відчуття виходу на останню сходинку, довгого  шляху, наповнило всі стіни та  коридори нашого коледжу.

Ми з нетерпінням хотіли продемонструвати всім присутнім свою роботу, над якою всі плідно працювали.

Завітавши сьогодні до нас в гості, ви б змогли побачити,  різноманітні банери які спрямовані на допомогу  дітям краще зрозуміти ази англійської мови (деякі з них  ознайомлять дітей із модальними дієсловами: can, may, must; із теперішнім минулим та майбутнім часом); розвивальну  книжку- картинку, яку було розроблено на матеріалі книги знаменитого американського автора  Еріка Карла  «Дуже голодна гусениця»; Лепбук за темою «Ферма». який спрямований на розвиток уваги, пам’яті, та ознайомлює дітей із свійськими тваринами; інтерактивні дошки з допомогою яких діти гратимуться та навчатимуться.

Виготовленні нами продукти ні в якому разі не будуть покинутими, їх  не закинуть в темну та сіру кімнату з табличкою на дверях «Архів». Вони залишаться для використання викладачам та студентам Івано-Франківського коледжу, щоб допомогти їх краще освоїти вибрану ними спеціальність, яку вони зрештою зроблять справою свого життя.

Ми щиро сподіваємось, що сьогодні змогли залишити свою частку в стінах рідного коледжу. Ми працювали над цим, хвилювались, кидали все і знову починали.

Дякуємо всім керівникам курсових проектів, що допомагали нам у цій нелегкій справі.

Студентка коледжу Інна Семенів