Бай Ігор Богданович

 

Спеціаліст вищої категорії, кандидат педагогічних наук,

доцент кафедри фахових методик і технологій початкової освіти

 

[tabs active=”1″ vertical=”no”] [tab title=”Персональна інформація” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін початкової освіти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Вищу освіту здобув у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника 1994 року. З 1998 року навчався в аспірантурі. Захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук  на тему «Педагогічні засади укладання та ілюстрування українських підручників Галичини (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.)» за спеціальністю 13.00.01. – «Теорія і історія педагогіки» (2005 р.). У 2011 році присвоєне вчене звання доцента. З 1995 року (крім років навчання в аспірантурі) працює в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Розробив і читає курси “Образотворче мистецтво з методикою навчання”, “Рисунок” для студентів спеціальності  «Початкова освіта» (спеціалізації «Англійська мова», «Інформатика», «Практична психологія», «Хореографія», «Музика»).

Автор наукових статей з проблематики методики викладання образотворчого мистецтва в початкових класах. Учасник міжнародних та всеукраїнських наукових і науково-практичних конференцій.

[/tab] [tab title=”Навчально-методична робота” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

 

[/tab] [tab title=”Навчальні дисципліни” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
  • «Малювання і ліплення»
  • «Методика організації образотворчої діяльності дітей»
[/tab] [tab title=”Контакти” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]

Тел. : (0342)57-00-08

e-mail:

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

[/tab] [/tabs]